A világ legkisebb aranypénze .999 arany 5000 Forint 0,5g

Numizmatikai információk

Értesítsen, amikor feltöltünk egy ilyen terméket:

Értesítést kérek!

Ország: Magyarország (Európa)
Sorozat:A világ legkisebb aranypénze
Típus: Emlékpénz
Címlet: 5000 Forint
Anyag: Arany 999
Súly: 0,5 g
Átmérő: 11 mm
Előlap: Az emlékérmék előlapján fő motívumként a MOB kereskedelmi logója, a hivatalos „Magyar Csapat” logó szerepel. Az előlapon találhatóak továbbá a kötelező éremképi elemek: a „MAGYARORSZÁG” felirat, az „5000 FORINT” értékjelzés, a „BP.” verdejel valamint a „2016” verési évszám.
Hátlap: Az arany emlékpénz hátlapjának jobb oldalát a közös motívumot jelentő tornászlány ábrázolás tölti ki. Itt található a „MAGYAR OLIMPIAI CSAPAT • RIO 2016” körirat, a „Magyar Csapat” logót kiegészítő 168-as logó, valamint a tervező mesterjegye.
Perem: Sima
Leírás: Az 5000 Ft névértékű miniarany emlékérme „A világ legkisebb aranyérméje” nemzetközi gyűjtői sorozatba illeszthető, a sorozat hetedik tagjaként.
Tervező: Horváth Andrea
Az "Értéke" oszlopban az oldalunkon 2018 óta regisztrált legmagasabb elkelési-, vagy eladási árat mutatjuk, figyelembe nem véve az elkelés dátumát, vagy további speciális terméktulajdonságokat (pl. állapot, hibák, eseti átdolgozás, stb.). Mivel az értéket leginkább az aktuális piaci trendek határozzák meg, ezért a megjelenített értékek csak viszonyítási alapként értelmezhetők, mintsem aktuális piaci árként.

Ajánlatok: